Kom Kijken - ZCN in de week van zorg en welzijn

Kom kijken bij ZCN

In de week van Zorg en Welzijn 2019 organiseren we een Open Huis, Ehealthcafé en Speeddates. Neem een kijkje achter de schermen!

Dit is jouw kans om kennis te maken met onze mensen en met het werken bij een organisatie die toekomstbestendige zorg op afstand verleent.

• Dinsdag 12 maart 2019 | Open Huis, Speeddates en Ehealthcafé ‘De zorg van vandaag en morgen!'
• Zaterdag 16 maart 2019 | Speeddates

Open huis, speeddates en workshop ‘De zorg van vandaag en morgen'
Voor studenten, herintreders en verzorgen/verpleegkundigen van zorginstellingen en samenwerkingspartners.
In het café praten we je bij over de huidige stand van zaken in het verlenen van zorg op afstand en de implementatie van Ehealth. De nadruk ligt op uitwisseling van ervaringen, het omgaan met (eigen) weerstanden en het zetten van concrete stappen. Voor en na het bezoeken van het Ehealthcafé is er ruimte om kennis te maken met onze collega's en werkzaamheden.

Dinsdagmiddag 12 maart van 13:00-17:00 uur
Ehealthcafé van 14:00 - 15:30 uur.
Het bijwonen van het Ehealthcafé kan na aanmelden via zcncommunicatie@zcn.nl

Zaterdag 16 maart ‘Speeddates'
Zorg op afstand bestaat al jaren, maar is tegelijk het vakgebied van de toekomst!
Kom (opnieuw) kennismaken met de zorg. Onze zorgcentrale verleent aan een hele brede doelgroep zorg op afstand. Er zijn diverse vacatures voor verpleegkundigen, en voor verzorgen en verpleegkundigen in opleiding.
Het speeddaten gebeurt in verschillende rondes; aanmelden is wenselijk.
11:00 – 11:30
11:45 – 12:15
13:00- 13:30
13:45- 14:15
14:30 – 15:00
Aanmelden kan via teamleiderszc@zcn.nl.

Waar?
Zorgcentrale Noord GGZ Drenthe – terrein,
gebouw d’Oase Altingerweg 1,
9411 PA Beilen.
U kunt gratis parkeren op het terrein.

Speciaal voor herintreders

Kom je uit de zorg en wil je weer in de zorg...maar is je BIG verlopen? Via ZCN kun je binnen 3 maanden je BIG herregistratie geregeld krijgen als je bij ons komt werken. Cadeautje bij je aanstelling!

De Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Neem een kijkje bij het verpleeghuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt! Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem het maar op, alles is te zien!

De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus. https://weekvanzorgenwelzijn.nl/