Medewerker meldbank bij ZCN
Ben jij die rustige stem aan de andere kant van de lijn? En ben je besluitvaardig en heb jij hart voor de zorg? Dan zijn we op zoek naar jou.
Aantal uren In overleg, 24 uren of meer
Arbeidsovereenkomst Voor één jaar, met kans op verlenging
Werklocatie Beilen
Cao / FWG VVT, FWG 30


Met een persoonsalarm kunnen cliënten dag en nacht met één druk op de knop alarm slaan. Bij Zorgcentrale Noord (ZCN) zien we meteen wie er alarmeert. Ook als die persoon bewusteloos is of moeilijk kan spreken. We schakelen onmiddellijk de juiste hulp in als dat nodig is. Zo is de cliënt altijd veilig verbonden met zorg.

Wat ga jij doen?
Als medewerker meldbank beantwoord je alarmmeldingen. Dat doe je namens de vele zorgorganisaties en andere bedrijven die klant zijn van ZCN. De meldingen komen vaak binnen via de knop die veel thuiswonende ouderen om hun hals of pols hebben. Maar ook via sensoren, beeld en andere (ICT-)middelen. Je verricht veel handelingen tegelijk, terwijl je tóch geconcentreerd en met aandacht luistert. Zodat mensen het gevoel krijgen dat je naast ze staat. En dat het goed komt. Met jouw rust en kennis zorg je ervoor dat de juiste zorg eenvoudig en snel op de goede plek terechtkomt.

Wie zoeken we?

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding verzorgende IG;
 • Je hebt affiniteit met zorg en e-health. Ook ben je bekend met medische terminologie; 
 • Je kunt goed overweg met ICT-systemen en kunt daartussen snel schakelen; 
 • Je bent stressbestendig en laat je niet snel wat aanpraten; 
 • Je werkt accuraat en georganiseerd;
 • Je kunt goed luisteren én doorvragen als iets niet duidelijk is; 
 • Je bent bereid alle voorkomende diensten te werken: we werken 7 dagen per week volgens een 24-uurs-rooster in 4 tot 8 uurs-diensten;
 • Zowel mondeling als schriftelijk beheers je de Nederlandse taal uitstekend. Het is fijn als je ook goed Engels kunt spreken en schrijven; 
 • Je kunt een geldige VOG overhandigen;
 • Je herkent je in onze kernwaarden: optimistisch, eenvoud, verbindend en dichtbij.

Wat bieden wij jou?

 • Een arbeidscontract voor in eerste instantie een jaar met uitzicht op verlenging. Samen bepalen we het aantal uren dat je gaat werken. Het salaris is conform cao-VVT FWG 30;
 • Een team van deskundige en leuke collega’s waar je altijd bij terecht kunt;
 • Een baan in een dynamische en maatschappelijk betrokken organisatie met de nieuwste technieken en goede arbeidsvoorwaarden;
 • Voldoende mogelijkheden om via werkbesprekingen en scholing ervaringen uit te wisselen, kennis op peil te houden en te verdiepen.
   

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Op dit moment hebben wij een vacature voor vakantiewerk.

Houd de website en onze socials in de gaten voor vacature-updates. Ook kun je een open sollicitatie sturen. Mail daarvoor je sollicitatiebrief en CV naar teamleiders@zcn.nl. Heb je nog vragen? Bel dan met Bianca Turkstra-Vedelaar, manager van de zorgcentrale, 088 - 98 00 957. Zij vertelt je graag meer.

Over ZCN
Zorg op afstand. Daarvoor zorgen de hondervijfitg goed opgeleide en betrouwbare zorgprofessionals van Zorgcentrale Noord (ZCN). 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat doen we met telefonische en online bereikbaarheid, persoonsalarmering, medicatiecontrole en zorg- en telemonitoring. Zo zijn tienduizenden cliënten van meer dan honderdvijftig zorgorganisaties door heel Nederland veilig verbonden met zorg. ZCN werkt met de meest geavanceerde en vooruitstrevende technieken en is met bewezen en erkende dienstverlening een van de grootste zorgcentrales van Nederland.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.