Werken op een zorgcentrale? Kom speeddaten op 19 maart!
19 februari 2020
Werken op een zorgcentrale? Misschien heb je er nog nooit aan gedacht, maar bij Zorgcentrale Noord bieden we jou een werkplek waar je jouw hart voor de zorg kunt laten spreken. Heb jij ervaring in de zorg en ben je op zoek naar een (andere) baan? Kom speeddaten op donderdag 19 maart! Lees meer ...

Workshops over e-health in Veendam en Ede
16 januari 2020
Met e-health meer grip op je gezondheid of ziekte. Daarover gaat de workshop ‘E-health, wat kun je ermee?’ op dinsdag 28 januari in Veendam en vrijdag 31 januari in Ede, een gratis te bezoeken evenement van Espria Ledenvereniging en ZCN. Lees meer. 

Inzet nachtzorg met sensoren blijkt effectief
14 november 2019
Minder inzet van nachtzorg aan cliënten door wijkverpleegkundigen. Dat is een eerste resultaat van de proef voor slimme nachtzorg van Zorgcentrale Noord, Icare en Icare Ledenvereniging. Lees meer.

ZCN bewijst goede kwaliteit met geslaagde ISO-audit
5 november 2019
Uit de audit die in het teken stond van persoonsalarmering en accountmanagement wamen geen verbeterpunten naar voren. De auditor was onder de indruk van het enthousiasme en de positiviteit van de medewerkers. Lees meer.

Zorgcentrale Noord verlaagt druk op spoedzorg in Zwolle
22 oktober 2019
De juiste zorg op de juiste plek op het juiste moment. Dat is waar het in Zwolle om draait in het Springplankproject: een samenwerking tussen Medrie, Ambulance IJsselland, Icare en ZCN. Lees meer