Zorgcentralist Danielle biedt zorg via de UMO van ZCN

Geplaatst op: 7 oktober 2020

We zijn trots dat we sinds eind september beschikken over een nieuwe Enovation UMO (Universele Meldbank Ontvanger): de grootste van Nederland en volledig dubbel uitgevoerd. De Enovation UMO voldoet aan de strengste beveiligingseisen, mede door een recente update in onze firewalls. Want bij Zorgcentrale Noord (ZCN) zorgen we structureel voor een veilige en hightech verbinding met uw zorgprofessionals en cliënten. Daarvoor investeren we continu in de meest geavanceerde technieken. 

Nieuwe Universe Meldbank Ontvanger (UMO)

ZCN heeft sinds kort een nieuwe Enovation UMO (Universele Meldbank Ontvanger): de grootste van Nederland en volledig dubbel uitgevoerd. De Enovation UMO voldoet aan de strengste beveiligingseisen. Deze omgeving is gemaakt op de toekomst, door optimaal gebruik te maken van de twee datacenters en de infrastructuur van Espria. De servers zijn virtueel en kunnen daardoor snel (her)starten en verplaatst worden naar bijvoorbeeld een ander datacenter. Dus ook bij een onverhoopte uitval van een deel van de UMO, kan de omgeving altijd alarmen blijven verwerken.

Update firewalls

Wij willen dat de gegevens van uw organisatie en uw cliënten altijd veilig zijn. Daarom hebben onze firewalls een update gehad. Hiermee voorzien we in een toekomstbestendige en optimale beveiliging van gegevens.

Digitale protocollen persoonsalarmering

ZCN ondersteunt de modernste protocollen om digitale telefonie optimaal te ondersteunen. Want landelijk zien we steeds vaker problemen ontstaan bij het aansluiten van zogenaamde ‘toongestuurde’ analoge apparatuur op het mobiele netwerk. Omdat deze mobiele netweren worden geoptimaliseerd voor spraak, kunnen er problemen ontstaan met het ontvangen van de oudere analoge apparatuur. Wij hebben het voortouw genomen om voor oudere apparatuur voor persoonsalarmering te voorzien in nieuwe digitale oplossingen. Daarom bieden wij voor oudere apparatuur het Scaip-protocol of Secure XML-protocol als alternatief bij oudere apparatuur. U kunt gebruikmaken van de beschikbare digitale protocollen. Is het digitale protocol niet beschikbaar voor de apparatuur van uw cliënt, neem dan contact op met uw leverancier.