Speeddate ZCN ConnectZorg

Geplaatst op: 8 april 2021

Werken op een zorgcentrale? Misschien heb je er nog nooit aan gedacht, maar bij Zorgcentrale Noord (ZCN) in Beilen en Veldhoven (ConnectZorg) bieden we jou een werkplek waar je jouw hart voor de zorg kunt laten spreken. Ontdek het werken op een zorgcentrale tijdens onze speeddate op donderdag 15 april van 16.00 tot 17.00 uur. 

Eerst vertellen je wat ZCN/ConnectZorg doet en welke functies er bij ons zijn. Daarna nemen we je mee in ons Klanten Service Center waar je een virtuele rondleiding krijgt. Zo krijg je een idee van ons werk, de sfeer en jouw mogelijk nieuwe collega's. Daarna heb je samen met de andere speeddaters een interactieve sessie met de supervisor en een van de zorgcentralisten. Dan kun je ook je vragen stellen. Op dit moment zijn er geen vacatures. Wél kun je tijdens de speeddate ontdekken of het werken op een zorgcentrale iets voor jou is!

Wil je meedoen? Laat het ons weten! 

Het is handig als je je van tevoren aanmeldt. Dat kan door een mailtje te sturen naar ZCNcommunicatie@zcn.nl. Na je aanmelding ontvang je de link waarmee je kunt meedoen. De speeddate vindt plaats in Microsoft Teams. De speeddates organiseren we in groepsverband, dus met andere belangstellenden.