Zorgcentrale Noord (ZCN)

Veilig en zelfstandig je leven kunnen leiden. Dat wilt u voor uw cliënten en daar zetten wij ons dagelijks voor in. Samen met u en uw medewerkers zorgen we ervoor dat kwetsbare mensen thuis met één druk op de knop toegang hebben tot alle mogelijke vormen van zorg en welzijn. Zodat u en uw cliënten altijd kunnen rekenen op de juiste zorg op de juiste plek en op het juiste moment. Daarmee is ZCN hét servicecenter voor zorgend Nederland.

Met innovatieve oplossingen ondersteunen wij u bij de toenemende extramuralisering in de zorg en stijgende werkdruk in de zorgketen. Daarvoor bieden wij de meeste moderne toepassingen voor bijvoorbeeld verpleegkundige achterwacht op afstand, (mobiele) alarmering, nachtzorg op afstand, videomonitoring, medicatiebegeleiding, IP-alarmering, HOA (hulp op afstand), sensor- en beeldtechnologie, leefstijlmonitoring en mogelijkheden van sleutelkluizen en woningtoegang.

Onze medewerkers zijn daarbij ons kapitaal: allemaal mensen met een zorgachtergrond die dagelijks hun werk met plezier en hart voor uw cliënt doen. Bovendien zijn al onze verpleegkundigen BIG-geregistreerd. Daarmee mogen zij triage uitvoeren bij complexe en acute zorgvragen.

ConnectZorg
ConnectZorg in Veldhoven is per 1 januari 2021 onderdeel van Zorgcentrale Noord. Met deze samenwerking bundelen beide organisaties hun krachten op het gebied van zorg op afstand.