Open sollicitatie

Zoek je een uitdagende (bij)baan in de zorg? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden om ons team in Beilen te komen versterken!

Ben je student verzorgende- ig, verpleegkunde, geneeskunde of een daaraan gerelateerde opleiding in het sociaal/ medisch domein? Al klaar met je studie, of heb je een tussenjaar? Bij Zorgcentrale Noord (ZCN) ben je van grote toegevoegde waarde voor heel veel cliënten. Je doet in korte tijd veel ervaring op met het verlenen van zorg op afstand aan mensen met uiteenlopende zorgvragen. Een oudere dame die belt omdat haar katheterzakje vol zit, een jonge man die vanuit het ziekenhuis naar huis mag om te revalideren en daarbij hulpmiddelen nodig heeft, een moeder die zich zorgen maakt over haar pasgeboren baby…het komt allemaal voorbij. En de verdiensten zijn uitstekend!

Bij ons kan je ervaring opdoen binnen ons klantenservicecentrum en onze meldbankcentrale? Je bent van betekenis voor onze klanten en je collega’s.

Functie-eisen
•Bezig met of afgeronde opleiding verzorgende IG, MBO-V, HBO-V of WO (medisch domein)
•Werkervaring/stage-ervaring is wenselijk maar niet noodzakelijk.
•Minimaal 4 weken beschikbaar zijn.
•Verklaring omtrent gedrag (VOG) kunnen tonen.

Ons aanbod
Het werk dat wij je kunnen bieden, is afhankelijk van je opleiding, ervaring en je persoonlijke wensen zoals aantal uren en werkplek. We werken zoveel mogelijk samen en zijn 24 uur per dag beschikbaar. Wij hanteren de CAO VVT.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je sollicitatiebrief en CV, uitsluitend digitaal naar teamleiders@zcn.nl. Geef in je brief ook aan waar je over ons hebt gehoord. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bianca Turkstra - Vedelaar, teamleider van de zorgcentrale, 088 – 98 00 957. Zij informeert je graag.

Vacature is het hele jaar geopend voor geschikte kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.