Over Zorgcentrale Noord - accountmanagers

Zorg op afstand. Daarvoor zorgen de 150 goed opgeleide en betrouwbare zorgprofessionals van Zorgcentrale Noord (ZCN). 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat doen we met telefonische en online bereikbaarheid, beeldzorg, persoonsalarmering, medicatiecontrole, zorg- en leeftechnologie en telemonitoring. 

Zo zijn tienduizenden cliënten van meer dan honderd zorgorganisaties door heel Nederland veilig verbonden met zorg. ZCN werkt met de meest geavanceerde en vooruitstrevende technieken en is met bewezen en erkende dienstverlening een van de grootste zorgcentrales van Nederland. ConnectZorg in Veldhoven is per 1 januari 2021 onderdeel van Zorgcentrale Noord. Met deze samenwerking bundelen beide organisaties hun krachten op het gebied van zorg op afstand.

Missie en visie

Wij staan ervoor om ieder individu zoveel als mogelijk zijn eigen regie te laten hebben over het leven dat hij of zij wil leven. Daarbij staat ieders welbevinden centraal. Dat is onze missie. Die geeft richting aan onze visie: “Om dit te kunnen realiseren bieden we innovatieve en praktische oplossingen die zorg op afstand mogelijk maken en staan onze professionals altijd klaar. Wij zijn in staat verbinding te leggen tussen mens en innovatie door gebruik te maken van ons netwerk en de nieuwste techniek.”

Onze vier kernwaarden zijn leidend in ons werk: verbindend, eenvoud, dichtbij en optimistisch. Het geeft aan wie we zijn als organisatie, hoe we omgaan met onze opdrachtgevers en cliënten en met elkaar als collega’s.

Medewerker aan het woord

Baukje Reinders, werkzaam bij Zorgcentrale Noord
Na een aantal jaren in de zorg werkzaam geweest te zijn kan ik de zorg nu van een andere kant belichten. Het is ontzettend afwisselend werk. Met ieder telefoontje een andere vraag.
Baukje Reinders, verpleegkundig centralist bij ZCN
29 jaar, kersverse moeder

Medewerker aan het woord

Brechtje Pathuis, accountmanager bij ZCN
Ik geloof dat een positieve werksfeer het verschil kan maken. Zorgcentrale Noord is een hecht en betrouwbaar team. De lijnen zijn kort. Dit zorgt voor een snelle en effectieve afhandeling van alle klantvragen. Daarom werk ik met veel plezier bij ZCN.
Brechtje Pathuis, accountmanager bij ZCN
32 jaar, gebruikt ook bij het hardlopen ehealth