Personenalarmering via ZCN

Hulp met één druk op de knop

Met een persoonsalarm kunnen uw cliënten dag en nacht met één druk op de knop alarm slaan. Bij Zorgcentrale Noord (ZCN) zien we meteen wie er alarmeert. Ook als die persoon bewusteloos is, of moeilijk kan spreken. We schakelen onmiddellijk de juiste zorg in als dat nodig is.

Bij ons is dag en nacht een verpleegkundige met BIG registratie aanwezig. Zo wordt elke melding op de juiste manier opgevolgd, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Van het beantwoorden van vragen, geven van advies, triage tot het snel inschakelen van een mantelzorger of professionele hulp. Met persoonsalarmering van ZCN biedt u uw cliënten een betrouwbaar en stabiel vangnet bij nood. Daarmee is uw cliënt altijd veilig verbonden met zorg.

Wij werken met de nieuwste protocollen voor persoonsalarmering. Deze protocollen zorgen voor een betrouwbare en stabiele alarmering, doordat signalen zoals klantcode en alarmcode digitaal via het internet naar de centrale worden verstuurd.

Domotica op maat

Er zijn diverse abonnementen met extra mogelijkheden. Zoals een persoonsalarm voor binnenshuis én een mobiele alarmering, dat buitenshuis gedragen kan worden. Ook een lifestyle persoonsalarm met slimme sensoren zoals een valdetector en bewegingsmelder behoort tot de mogelijkheden. ZCN kan voor u zorgen voor een volledige administratieve ondersteuning. Van aanmelding tot financiering en rapportage. Voor uw cliënten kunt u de persoonsalarmering uitbreiden met extra domotica of sensortechnologie zoals camera’s, melders en detectoren. Dit kan op maat per cliënt worden geregeld. Ook kunnen wij de installatie van sleutelkluizen voor uw cliënten verzorgen.

Het servicecentrum van ZCN is het hart van onze dienstverlening:

  • Wij vangen dag en nacht alle technische en zorgalarmen op. 
  • Op elk alarm wordt de juiste opvolging ingezet. Kwalitatief hoogwaardige opgeleide zorgcentralisten zorgen voor advies, triage of snelle actie richting mantelzorgers of professionele zorgopvolging.
  • ZCN faciliteert veilige en betrouwbare typen persoonsalarmering en zorgt voor aanmelding, de techniek, advies, opvolging en rapportage.
  • Wij werken met de UMO-meldcentrale van Verklizan. Hiermee is altijd een back-up-centrale en -infrastructuur aanwezig. Ook is een uitwijkcentrale beschikbaar.