ZCN Medewerkers

Nieuwsgierig naar ons? Kom speeddaten!

Op zaterdag 16 maart organiseren we in de week van Zorg en Welzijn speeddates voor een vakantiebaan als zorgcentralist.

Hart voor de zorg? Servicegericht? Digitaal vaardig? Dan zijn wij wellicht een match! Oriënteer je op het aanbod en de mogelijkheden bij ZCN.

Programma speeddate bij Zorgcentrale Noord (ZCN)

  Tijdens de speeddates maken we met je kennis en jij met ons. We maken een rondje over het klantcontactcentrum, zodat je een eerste indruk krijgt van het werk dat wij doen, de sfeer en jouw potentiele nieuwe collega's. Daarna zijn er 2 korte gesprekken om te onderzoeken of jij met ons en wij met jou verder in gesprek willen gaan.

  Match of niet?  

  • Jij bent student of hebt een afgeronde opleiding verpleegkunde, geneeskunde of een daaraan gerelateerde opleiding in het sociaal/ medisch domein.
  • Je bent in de zomervakantie 24-36 uur per week beschikbaar, voor minimaal 4 weken.

  Na afloop vragen we je ons via een formulier te laten weten of het wat jou betreft een match is of niet en dit nader toe te lichten. Desgewenst kun je bij dit formulier je CV voegen. Ook wij vullen een formulier in. Is er een match van beide kanten, dan nodigen we je uit voor een vervolggesprek.

  Aanmelden gewenst, niet verplicht 

   Om voor iedereen de tijd te hebben, stellen we het op prijs als je je van tevoren aanmeldt. Zo kunnen we ook het beste rekening houden met eventuele voorkeuren voor het tijdstip van je speeddate. 

   Er zijn deze dag 5 rondes waar je uit kunt kiezen:       

   11:00 - 11:30
   11:45 - 12:15
   13:00 - 13:30
   13:45 - 14:15
   14:30 - 15:00

    

   Mocht je zaterdag 16 maart niet kunnen, dan ben je van harte welkom tijdens ons open huis op dinsdag 12 maart. 

   Liefde op het eerste gezicht?  

   Wil je indruk maken? Stuur dan een motivatiebrief en CV op voorafgaand aan de speeddates. Geef je sowieso op via teamleiders@zcn.nl.

   De Week van Zorg en Welzijn

   De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Neem een kijkje bij het verpleeghuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt! Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem het maar op, alles is te zien!

   De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus. https://weekvanzorgenwelzijn.nl/