Slimme Zorgestafette Webinar telemonitoring ZCN

Geplaatst op: 26 januari 2021

Hoe implementeer je telemonitoring in je organisatie en wat is daarbij de rol van een zorgcentrale? En hoe zorg je dat e-health gaat leven onder je medewerkers? Zodat zij aan den lijve ondervinden wat telemonitoring is. Daarover gaat het webinar van Zorgcentrale Noord (ZCN). Met tips en best practices. Het webinar is op donderdag 18 februari van 15.30 tot 16.30 uur tijdens de Slimme Zorgestafette. 

Met telemonitoring kunnen zorggebruikers zelf gezondheidswaarden, gegevens over leefstijl of zorg meten, bijhouden en delen. Als een belangrijke e-healthtoepassing richt ZCN zich op telemonitoring. Bijvoorbeeld lifestylemonitoring en monitoring van ziekenhuispatiënten thuis, zoals COVID en oncologie. 

Aanmelden

Aanmelden voor het webinar? Stuur een mail naar zcncommunicatie@zcn.nl. Daarna sturen wij de link naar het webinar toe. Het webinar vindt plaats via Microsoft Teams. 

Over de Slimme Zorgestafette

Met Evean, Espria Ledenvereniging, De Trans, GGZ Drenthe, Icare, Icare JGZ, Zorggroep Meander en Zorgcentrale Noord bundelen we de krachten en lopen we mee met de Slimme Zorg Estafette. Een landelijke uitwisseling van kennis, ervaring en inspiratie rondom het thema zorginnovatie. Zien en ervaren hoe andere organisaties omgaan met slimme zorg, en deze voorbeelden in de praktijk toepassen. Iedere organisatie verzorgt één of meerdere activiteiten, waar iedereen aan mee kan doen! Zorgcentrale Noord doet ook mee aan de Slimme Zorgestafette met onder meer het webinar op 18 februari.