Werken bij ZCN

Wij zijn altijd op zoek naar betrouwbare zorgprofessionals, die uitstekend kunnen luisteren en doorvragen.

Met gevoel voor techniek en hart voor de zorg kun je op afstand heel dicht bij de cliënt zijn. Want als je werkt bij ZCN kun je zorgvragen goed inschatten, uitstekend luisteren én doorvragen. Zo zorg jij dat de juiste zorg op de juiste plek en op het juiste moment wordt ingezet. En dat allemaal vanaf je stoel, voor je beeldscherm, headset op je hoofd: schakelend tussen gesprekken en systemen. Terwijl er om je heen ook nog eens van alles gebeurt. Want dit mooie werk doe je niet alleen. Wij, je collega’s, zijn dicht bij je. 

Bij ons vind je een dynamische en maatschappelijk betrokken werkomgeving met de nieuwste technieken en goede arbeidsvoorwaarden. Met een team van deskundige en leuke collega’s om je heen en een fijne werksfeer. We bieden je volop mogelijkheden om via werkbesprekingen en scholing ervaringen uit te wisselen, je kennis op peil te houden en te verdiepen. Om onze ambities waar te maken vinden wij het belangrijk dat jij je herkent in en werkt volgens onze kernwaarden: verbindend, eenvoud, dichtbij en optimistisch. 

Vacatures

Een open sollicitatie (sollicitatiebrief en CV) kun je sturen naar teamleiderszc@zcn.nl
Op de hoogte blijven van vacatures? Volg ons op Linkedin of Facebook.

Kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Als Zorgcentrale Noord geven we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een kans. We vinden namelijk dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen deel te nemen aan de maatschappij. Samen met gemeenten en zorginstellingen kijken we of en waar er kansen liggen binnen onze organisatie, voor mensen die op eigen kracht niet zo makkelijk aan werk kunnen komen. Bel ons gerust als u daar meer over wilt weten!

Lees meer informatie over de participatiewet op de website van de Rijksoverheid.