Werken bij ZCN

Wij zijn altijd op zoek naar betrouwbare zorgprofessionals, die uitstekend kunnen luisteren en doorvragen.

Die zorgvragen goed weten in te schatten en zorgen voor juiste opvolging. Steeds weer opnieuw zorg jij dat het goed komt. Je helpt mensen snel weer op weg en stelt ze tegelijkertijd gerust. Je verricht veel handelingen, terwijl je tóch geconcentreerd en met aandacht luistert. Met jouw ervaring voel je aan of er sprake is van een crisis en zorg je dat de juiste zorg naar de goede plek gaat. En dat allemaal vanaf je stoel, voor je beeldscherm, headset op je hoofd: schakelend tussen gesprekken en systemen. Terwijl er om je heen ook nog eens van alles gebeurt. Want dit mooie werk doe je niet alleen. Wij, je collega’s, zijn dichtbij je.

Vacatures
Heb je gevoel voor zorg en techniek en kun je op afstand héél dichtbij zijn? Reageer dan op een van onze vacatures. Wij zijn namelijk op zoek naar een: 

Ook zoeken wij een: 

Voor andere functies kun je een open sollicitatie (sollicitatiebrief en CV) sturen naar teamleiderszc@zcn.nl
Op de hoogte blijven van vacatures? Volg ons op Linkedin of Facebook.

Vacatures voor de toekomst

Zorgcentrale Noord is regelmatig op zoek naar Verpleegkundig Zorgcentralisten. Is dat in de toekomst misschien iets voor jou? Stuur een mailtje naar info@zcn.nl of bel 088-980 0957 (kan ook 's avonds). Dan nemen we contact met je op als er weer een vacature vrijkomt!

Je BIG-herregistratie binnen drie maanden regelen
Kom je uit de zorg en wil je weer in de zorg, maar is je BIG verlopen? Via ZCN kun je binnen 3 maanden je BIG-herregistratie behalen. Cadeautje bij je aanstelling!

Kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Als Zorgcentrale Noord geven we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een kans. We vinden namelijk dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen deel te nemen aan de maatschappij. Samen met gemeenten en zorginstellingen kijken we of en waar er kansen liggen binnen onze organisatie, voor mensen die op eigen kracht niet zo makkelijk aan werk kunnen komen. Bel ons gerust als u daar meer over wilt weten!

Meer informatie over de participatiewet vindt u op de website van de Rijksoverheid:
www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/participatiewet