Zorg op afstand bestaat al jaren, maar is tegelijk het vakgebied van de toekomst!

Heb je gevoel voor zorg en techniek? Dan ben jij bij ons helemaal op de juiste plek. Als verzorgende of verpleegkundige bij Zorgcentrale Noord heb je een belangrijke rol in de preventieve (jeugd)gezondheidszorg en het sociaal domein. En we maken het op diverse manieren mogelijk dat cliënten langer thuis wonen. Denk bijvoorbeeld aan het beantwoorden van alarmoproepen en het monitoren van gedrag. We triageren de zorgvraag en regelen de inzet van hulpverleners en hulpmiddelen. Preventieve gezondheidsmaatregelen nemen en zorgen dat de juiste hulp op de juiste plaats komt, is daarbij het uitgangspunt.

Luistervinken en octopussen
Werken op een klantenservicecenter en/of meldkamer betekent dat je volledig afhankelijk bent van de informatie die je via de telefoon, beeld, chat, app of ander ICT-middel krijgt aangeboden. Je moet dus goed kunnen doorvragen, snel anticiperen en het letterlijk horen/ aanvoelen als een patiënt in crisis is. En zoals op zoveel plekken, soms is het stilstaan. Meestal is het hollen. Je moet dus snel kunnen schakelen tussen heel diverse gesprekken, controles, chat, coaching van collega’s enzovoort. We verwachten het komende jaar nog meer toffe innovaties en uitbreiding van onze diensten.

Werkomstandigheden
Natuurlijk is bij ons de basis gewoon goed op orde en zijn er leuke extra's. We werken in wisselende diensten. Uiteraard is het mogelijk om met collega’s te ruilen en krijg je, als je volledig bent ingewerkt, de ruimte om een rooster te maken wat aansluit bij je wensen.

Wil je meer weten over ons werk? Lees dan de volgende artikelen die in de pers over ons zijn verschenen: