Zorg op afstand bestaat al jaren en is tegelijkertijd het vakgebied van de toekomst!

Als verzorgende of verpleegkundige bij Zorgcentrale Noord heb je een belangrijke preventieve rol in de gezondheidszorg én het sociaal domein. En mede dankzij jou is het mogelijk dat mensen langer thuis wonen. Je monitort bijvoorbeeld gedrag en beantwoordt alarmoproepen. Je triageert de zorgvraag en zorgt dat de juiste ondersteuning op de juiste plaats komt. Preventie is daarbij het uitgangspunt.

Aandacht én actie|
Op ons klantenservicecenter of onze meldkamer ben je volledig afhankelijk van de informatie die je krijgt - via telefoon, beeld, chat of app. Je bent dus iemand die goed kan doorvragen en snel anticipeert. Je voelt het aan als een patiënt in crisis is. Soms is het stilstaan... meestal is het hollen. Je schakelt voortdurend tussen verschillende gesprekken, chats en systemen.

Werkomstandigheden
Natuurlijk is bij ons de basis gewoon goed op orde en zijn er leuke extra's. We werken in wisselende diensten. Uiteraard is het mogelijk om met collega’s te ruilen en krijg je, als je volledig bent ingewerkt, een rooster dat aansluit bij je wensen. Binnenkort verwachten we weer toffe innovaties en uitbreiding van onze diensten.

Meer weten over ons werk? In de pers verschenen leuke artikelen over ons: