Ontdekdezorg Week speeddates ZCN

Geplaatst op: 4 maart 2021 | Geupdatet: 17 maart 2021

Werken op een zorgcentrale? Misschien heb je er nog nooit aan gedacht, maar bij Zorgcentrale Noord (ZCN) in Beilen en Veldhoven (ConnectZorg) bieden we jou een werkplek waar je jouw hart voor de zorg kunt laten spreken. We maken graag kennis met jou! Maak jij de switch en kom je speeddaten tijdens de Ontdekdezorg Week? De speeddates zijn volgeboekt, aanmelden is niet meer mogelijk. 

Ontdek de zorg bij Zorgcentrale Noord (ZCN)

Of je nu wel of geen (recente) ervaring in de zorg hebt en wel of geen zorgopleiding hebt, we ontmoeten je graag! Als je hart voor de zorg hebt én gevoel voor techniek, maken we tijdens de speeddates graag digitaal kennis met je. Jij aan je keukentafel of bureau, wij live vanaf de zorgcentrale. Zo organiseren we de Ontdekdezorg Week coronaproof. Op dit moment hebben we geen vacatures. Tijdens de speeddate kun jij bepalen of het werken op de zorgcentrale iets voor jou is, zodra er een vacature komt.

Eerst vertellen je wat ZCN doet en welke mogelijkheden we jou bieden als collega. Daarna nemen we je mee in ons Klanten Service Center waar je een virtuele rondleiding krijgt. Zo krijg je een idee van ons werk, de sfeer en jouw mogelijk nieuwe collega's. Daarna heb je een gesprek met de supervisor en een van de zorgcentralisten. Om te kijken of het klikt en of we samen verder willen kijken naar een mogelijk nieuwe baan bij ZCN, zodra er een vacature komt. Bijvoorbeeld als meldbankmedewerker of zorgcentralist.

En mooi meegenomen, bij ons kun je je BIG-registratie opfrissen: cadeautje als je bij ons komt werken! 

Wat ga je doen bij ZCN?

Onze 150 zorgprofessionals zorgen dat cliënten door heel Nederland veilig zijn verbonden met zorg: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat doen we bij ZCN met zorg op afstand. Want al ben je op afstand, met jouw hart voor de zorg en gevoel voor techniek, kun je op afstand heel dicht bij de cliënt zijn. Als je bij ons werkt, werk je met de nieuwste technieken en gezondheidsapplicaties. Denk aan telemonitoring bij leefstijl en aandoeningen, persoonsalarmering, medicatiecontrole en beeldzorg. Daarmee ben je van grote waarde in het leven van ouderen, hun kinderen en mantelzorgers. 

Wil je meedoen? Laat het ons weten! 

De speeddates zijn volgeboekt, aanmelden is niet meer mogelijk. 

  • Dinsdag 23 maart 15.00 – 16.00 uur (=vol, aanmelden niet meer mogelijk)
  • Woensdag 24 maart 15.00 – 16.00 uur (=vol, aanmelden niet meer mogelijk)
  • Donderdag 25 maart 15.00 – 16.00 uur (=vol, aanmelden niet meer mogelijk)

Na je aanmelding ontvang je de link voor Microsoft Teams waarmee je mee kunt doen aan de speeddate. 

De speeddates organiseren we in groepsverband, dus met andere belangstellenden. Wil je liever alleen op speeddate komen? Mail dan naar ZCNcommunicatie@zcn.nl. Dan maken we alleen met jou een afspraak.