Speeddate Ontdek de zorg week

Geplaatst op: 19 februari 2020

UPDATE 12 MAART 2020
Vanwege het coronavirus gaan de speeddates van Zorgcentrale Noord in d'Oase in Beilen op donderdag 19 maart niet door. Naar een andere invulling van de speeddates wordt gekeken. 

Mensen die zich hebben aangemeld voor de speeddates krijgen persoonlijk bericht. 

Werken op een zorgcentrale? Misschien heb je er nog nooit aan gedacht, maar bij Zorgcentrale Noord (ZCN) in Beilen bieden we jou een werkplek waar je jouw hart voor de zorg kunt laten spreken. Want heb jij ervaring in de zorg en ben je op zoek naar een (andere) baan? Dan maken we graag kennis met jou! Kom je speeddaten op donderdag 19 maart?

Ontdek de zorg bij Zorgcentrale Noord
Tijdens de speeddates maken we op een informele manier kennis met elkaar. Je neemt een kijkje in ons Klanten Service Center en krijgt meteen een idee van ons werk, de sfeer en jouw mogelijk nieuwe collega's. Daarna voer je twee korte gesprekken. Om te kijken of het klikt tussen ons en of we samen verder willen kijken of we jou binnenkort als nieuwe collega mogen verwelkomen. De speeddate vindt plaats tijdens de landelijke Ontdekdezorg Week. 

Innovatiecafé
Ook neem je deze dag een kijkje in ons pop-up innovatiecafé. In het café maak je kennis met de zorg van de toekomst. Hoe gaat e-health daarbij helpen? In de komende jaren nemen de mogelijkheden op het gebied van e-health alleen maar toe. En daar pluk jij de vruchten van als je bij ons werkt. Want bij ZCN werken we al met de meest geavanceerde en vooruitstrevende technieken. Wij lopen voorop wanneer het gaat om de toepassingen van e-health en hoe deze kunnen helpen in het leven van ouderen, hun kinderen en mantelzorgers.

Wil je komen? Laat het ons weten! 
Het is handig als je je van tevoren aanmeldt. Want dan kunnen we rekening houden met jouw voorkeur voor het tijdstip van je speeddate. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar ZCNcommunicatie@zcn.nl. Als je wilt, mag je gelijk je CV meesturen. Geef meteen aan welke van onderstaande tijden jou het beste uitkomt: 

13.00 - 13.30 uur (vol)
13.45 - 14.15 uur 
14.30 - 15.00 uur (vol)
15.15 - 15.45 uur
16.00 - 16.30 uur (vol)
16.45 - 17.15 uur
18.15 - 18.45 uur
19.00 - 19.30 uur