Als professionele organisatie gaan we vertrouwelijk om met gevoelige informatie van en over onze cliënten en relaties. Daarom willen we persoonsgegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie veilig communiceren. Dat is nodig omdat de huidige kanalen – zoals ‘gewone’ e-mail, fax of post – kwetsbaar zijn. 

Zorgcentrale Noord en ConnectZorg mailen veilig met ZIVVER

Zorgcentrale Noord en ConnectZorg gebruiken ZIVVER om veilig met u te e-mailen en bestanden uit te wisselen. ZIVVER zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie veilig en versleuteld bij u aankomt. U kunt dan ook zeker zijn dat alleen u als ontvanger deze informatie kunt lezen.

Wat merkt u van het gebruik van ZIVVER?

Een beveiligd bericht met vertrouwelijke informatie ontvangt u gewoon per e-mail. In deze e-mail vindt u een link naar een beveiligde omgeving. Hier moet u een SMS-code of een toegangscode invoeren om het bericht te lezen. In de filmpjes op https://docs.zivver.com/nl/video/webapp.html ziet u hoe u een veilig bericht ontvangt en leest. Is het bericht beveiligd met een toegangscode, dan ontvangt u deze apart van de afzender (bijvoorbeeld telefonisch, persoonlijk of via een brief).

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. Geef uw wijzigingen door aan uw contactpersoon binnen Zorgcentrale Noord of ConnectZorg.

Door voor ZIVVER te kiezen, kunt u erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met uw privacy omgaan. Meer informatie over ZIVVER vindt u op: